Lirik Lagu Jaket Iki

*
Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esem uwis mapagake aku
Mbok lepas jaketmu Njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ning rangkulanmu

**
Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres Nganti podho ra ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu Saktenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki Tresnaku tan soyo ndadi

kembali **, *

About Wewe Gombel

Suka yang asyik, simpel, praktis dan tidak neko-neko, yang penting asyik dan gak bikin pusing.

Posted on 29/10/2012, in Lirik Lagu and tagged , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: