Lirik Lagu Sedino Ping Sewu – Campursari

Pria :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping
netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Wanita :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-
mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

Reff
Pria :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Wanita :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping
sewu

reff :
kembali keatas:

..atiku rumongso
lego,…

About Wewe Gombel

Suka yang asyik, simpel, praktis dan tidak neko-neko, yang penting asyik dan gak bikin pusing.

Posted on 29/10/2012, in Lirik Lagu and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: