Lirik Lagu Stasiun Kutoarjo 2 – Campursari

Wus genep ono rong mbodho,
duh kangmas
Tanpo peparing pawarto
Opo pancen uwis lali,
Marang aku, wong kang mbok tresnani

Tak rewangi utang duwit, ning
tonggo
Kanggo sangu kangmas lungo
Banjur kapan bakal bali,
Aku tansah, sabar hangenteni

Reff :
Senadyan rambutku malih dadi putih,
Percoyo o tresnaku ra bakal malih
Pindho watu karang ning pinggir segoro
Nora gugur keno banyu sabendino

Ora gampang urip dewe ono
ndeso,
Sabendino mung krungu cature
konco
Mergo aku, amung urip
dewekan
Podo kondo aku iki prawan tuwo

Mbok kangmas enggal konduro, ning ndeso
Kumpul bareng keluargo
Nganti mati ndak enteni,
Nggonku mapak, ing Stasiun
Kutoarjo

About Wewe Gombel

Suka yang asyik, simpel, praktis dan tidak neko-neko, yang penting asyik dan gak bikin pusing.

Posted on 29/10/2012, in Lirik Lagu and tagged , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: